Om meg

Hei!

Mitt navn er Jenny Evensen. Jeg er 21 år og bor i Oslo. For tiden studerer jeg bachelor i Markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania. Ved siden av studiene jobber jeg som butikkselger hos Bianco Footwear.

I 2012-2015 gikk jeg linjen medier og kommunikasjon ved Akademiet Drammen. Dette valgte jeg fordi jeg alltid har hatt en interesse for film, bilder og design. I tillegg hadde jeg fordypningsfag i design og trivdes godt med dette.

Jeg har alltid hatt interesse av disse tingene. Da jeg var på besøk hos et reklamebyrå da jeg var rundt 13 år, skjønte jeg at jeg vil drive med noe innen reklame, media og kommunikasjon. Etter jeg begynte på Høyskolen Kristiania har jeg funnet ut at markedsføring er noe jeg synes er utrolig spennende, og jeg lærer SÅ mye relevant og nyttig stoff på denne bachelor graden.

Våren 2018 skal jeg ha valgfaget Digital Markedsføring. Derfor har jeg opprettet denne bloggen hvor jeg kommer til å dele skoleoppgaver, samt mine egne tanker/tips om den digitale verdenen.

 

// Jenny Sandtorv Evensen